Zelfgemaakte vissticks van wijting en aardappelpuree

Vissticks komen uit de diepvries. Fout! Je kan ze gewoon zelf maken. Véél lekkerder, krokanter én gezonder!

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
30-45 min Hoofdgerecht Uitdagend

Stap 1

Snij de vis in stukken (ongeveer de grootte van een visstick)

Stap 2

Paneer de vis. Leg de vis in een bordje met bloem, daarna in een bord met eiwit en als laatste in een bord met paneermeel.

Stap 3

Bak de vissticks in de pan.

Stap 4

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.

Stap 5

Doe de aardappelen in een kookpot en giet er water bij. De aardappelen mogen net onder water staan. Doe er wat zout bij.

Stap 6

Laat de aardappelen koken tot ze gaar zijn en giet ze daarna af.

Stap 7

Plet de aardappelen met een stamper en doe het ei, de boter en de karnemelk erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Goed stampen tot alles gemengd is.

Stap 8

Maak een slaatje van sla en tomaten die je in een apart kommetje opdient bij het gerecht.