Spaghetti

De klassieker der klassiekers, maar oooo zo lekker! Hannes legt je uit hoe je de ideale spaghettisaus maakt. 

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
30-45 min Hoofdgerecht Makkelijk

Stap 1

Wortels, ajuin en paprika wassen, schillen en in kleine stukjes snijden.

Stap 2

Boter in de kookpot laten smelten op een licht vuurtje en de stukjes ajuin stoven tot ze glazig zien.

Stap 3

Gehakt erbij doen en al roerend bruin laten worden.

Stap 4

Groenten erbij en ze 2 minuten laten stoven. Blijven roeren!

Stap 5

Kruiden met oregano en spaghettikruiden.

Stap 6

Doen een blik ongepelde tomaten en 1 hafblik water erbij.

Stap 7

Roeren en ongeveer een half uurtje op laag vuurtje laten pruttelen.

Stap 8

Water in een kookpot doen en laten koken. Dan de spaghetti erin en enkele minuten laten koken (te zien op de verpakking). Daarna afgieten in een vergiet.

Stap 9

Opdienen met een beetje gruyèrekaas erop! Smakelijk.