Hartige aperitiefcupcakes

Wist je dat cupcakes niet enkel als dessert gegeten worden? Hartige cupcakes kan je ook als aperitiefhapje serveren!

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
15-30 min Hapje Makkelijk

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Hak de zongedroogde tomaten en de olijven in stukjes.

Stap 3

Neem een kom en doe er de eieren, de melk en de olie in. Klop alles goed door elkaar.

Stap 4

Voeg er nu de bloem, de geraspte gruyèrekaas, de gehakte zongedroogde tomaten en olijven bij. Meng alles samen en breng op smaak met wat peper en zout. Als laatste roer je er het bakpoeder onder.

Stap 5

Giet het beslag in de cupcakevormpjes en zet ze 15 minuten in de oven.

Stap 6

Haal ze na 15 minuten uit de oven, met de hulp van je mama of papa, en serveer ze op een bordje.