Groentenwok met witloof en aardappelblokjes

Witloof is héél lekker. Geloof je me niet? Probeer dan eens te koken met deze groentenwok. Het is het geknipte gerecht om de heerlijke smaak van witloof te ontdekken!

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
15-30 min Hoofdgerecht Makkelijk

Stap 1

Snijd de aardappelen in blokjes en laat ze kort koken in een kookpot met water.

Stap 2

Snijd de stronkjes witloof in vier. Haal het harde gedeelte onderaan uit het witloof. Dit is het meest bittere stuk.

Stap 3

Snijd vervolgens de paprika’s, perziken en de ui in reepjes.

Stap 4

Doe wat slaolie in de wokpan. Bak eerst de ui en voeg nadien het witloof, paprika’s, aardappelen en perziken toe. Wok gedurende 2 minuten.

Stap 5

Nu nog peper, zout, suiker, sesamolie en bouillon in de wokpan toevoegen en het smullen kan beginnen!