Appelcrumble

Een appeltje is niet alleen heel gezond, het is ook razendlekker! En je kan er heel veel mee doen. Zoals appelcrumble maken, bijvoorbeeld. Smakelijk.

Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
30-45 min Dessert Heel makkelijk

Stap 1

De appels: schil de appels, snij ze in blokjes en meng met een snuifje kaneel, 1 koffielepel bruine suiker en 1 koffielepel citroensap.

Stap 2

Leg de diepgevroren frambozen in een handdoek. Sla met de handdoek op een hard vlak (voorbeeld: de keukentafel), zodat de frambozen in kleine bolletjes uiteen vallen. Meng daarna de appels met de frambozen.

Stap 3

De crumble: snij de boter in kleine blokjes en meng in een kom met de muesli, bloem en suiker tot je een korrelig deeg hebt.

Stap 4

Schep de appels in een ovenschotel en bedek met het deeg.

Stap 5

Plaats de appelcrumble 25 minuten in een voorverwarmde oven van 175 graden. Zet de crumble voor het opdienen nog eventjes onder de grill zodat het krokant wordt.